Het Perfecte Plaatje gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Het Perfecte Plaatje gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Het Perfecte Plaatje gemist? Bekijk hier de hele uitzending Woensdag is het in Het perfecte plaatje tijd voor de grote finale. En dat betekent dat er voor de overgebleven kandidaten een mooie reis op de planning staat. Alle fragmenten uit deze uitzending Quinty Misiedjans laatste opdracht: 'een lichtpuntje in donkere dagen' (HPP: De Publieksprijs) Bekijk deze video » Henry Schut naar huisVorige week was te zien dat Henry Schut mooie cijfers wist te scoren met zijn kiekjes, maar dit was niet genoeg voor een finaleplek. Quinty Misiedjan, Loes Haverkort en Niek Roozen scoorden allemaal uiteindelijk hoger dan een 8, waardoor Henry naar huis moest. Loes, Quinty en Niek staan dus met z’n drieën in de finale en mogen hun koffers pakken. IerlandDe drie finalisten gaan naar het mythische Ierland voor de finalereis. Tijdens de eerste shoot worden ze vergezeld door figuren uit de onderwereld bij een grote halloweenparade. En van een griezelige traditie gaan ze bij de tweede shoot in de havenstad Cobh op zoek naar geloof, hoop en liefde.
Uitzending :
Het Perfecte Plaatje gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Woensdag is het in Het perfecte plaatje tijd voor de grote finale. En dat betekent dat er voor de overgebleven kandidaten een mooie reis op de planning staat.

Henry Schut naar huis
Vorige week was te zien dat Henry Schut mooie cijfers wist te scoren met zijn kiekjes, maar dit was niet genoeg voor een finaleplek. Quinty Misiedjan, Loes Haverkort en Niek Roozen scoorden allemaal uiteindelijk hoger dan een 8, waardoor Henry naar huis moest. Loes, Quinty en Niek staan dus met z’n drieën in de finale en mogen hun koffers pakken.

Ierland
De drie finalisten gaan naar het mythische Ierland voor de finalereis. Tijdens de eerste shoot worden ze vergezeld door figuren uit de onderwereld bij een grote halloweenparade. En van een griezelige traditie gaan ze bij de tweede shoot in de havenstad Cobh op zoek naar geloof, hoop en liefde.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Het Perfecte Plaatje

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV