Quinty Misiedjans laatste opdracht: 'een lichtpuntje in donkere dagen' (HPP: De Publieksprijs)

Quinty Misiedjans laatste opdracht: 'een lichtpuntje in donkere dagen' (HPP: De Publieksprijs)

In Het Perfecte Plaatje: De Publieksprijs heeft Bridget Maasland een bijzondere opdracht voor afvaller Quinty Misiedjan. Zij moest vlak voor de grote finale het programma verlaten.

Kerst
Gelukkig krijgt de YouTuber zo een kans om te laten zien dat zij wel degelijk de beste fotograaf van dit seizoen van Het Perfecte Plaatje is. De opdracht heeft alles te maken met Kerst. Quinty krijgt de taak 'een lichtpuntje in de donkere dagen' in één beeld vast leggen. Lukt haar dat zonder brokken te maken?

Bekijk het fragment uit Het Perfecte Plaatje: De Publieksprijs' hieronder.

<em>Quinty Misiedjans</em> laatste opdracht: 'een lichtpuntje in donkere dagen' (<em>HPP: De Publieksprijs</em>) In Het Perfecte Plaatje: De Publieksprijs heeft Bridget Maasland een bijzondere opdracht voor afvaller Quinty Misiedjan. Zij moest vlak voor de grote finale het programma verlaten. KerstGelukkig krijgt de YouTuber zo een kans om te laten zien dat zij wel degelijk de beste fotograaf van dit seizoen van Het Perfecte Plaatje is. De opdracht heeft alles te maken met Kerst. Quinty krijgt de taak 'een lichtpuntje in de donkere dagen' in één beeld vast leggen. Lukt haar dat zonder brokken te maken? Bekijk het fragment uit Het Perfecte Plaatje: De Publieksprijs' hieronder. De finale van Het Perfecte Plaatje is woensdag 13 december om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de leukste fragmenten en alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken via Gids.tv. Afvaller Anna Drijver over wedstrijdelement in Het Perfecte Plaatje: 'Ging ik heel slecht op' Bekijk deze video » Shoot Frans Duijts met dochter én hond mondt uit in chaos: "Wat een zooitje" (HPP: De Publieksprijs) Bekijk deze video » Emotioneel moment in Het Perfecte Plaatje: Henry Schut krijgt bezoek van zijn dochtertje Bekijk deze video »
TV :
Quinty Misiedjans laatste opdracht: 'een lichtpuntje in donkere dagen' (HPP: De Publieksprijs)

De finale van Het Perfecte Plaatje is woensdag 13 december om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de leukste fragmenten en alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken via Gids.tv.



Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV