Zien! Shownieuws herdenkt Cilly Dartells' veelzijdige tv-carrière

Zien! Shownieuws herdenkt Cilly Dartells' veelzijdige tv-carrière

In Shownieuws herdenkt het panel oud-collega Cilly Dartell met beelden van haar veelzijdige tv-carrière. Zij begon op toneel maar haar doorbraak was in 1996 als een van de eerste nieuwslezeressen in Hart van Nederland.

Diagnose longkanker
Na haar vertrek maakte Cilly andere programma's bij omroep MAX tot ze in 2019 de diagnose longkanker kreeg. Bart Ettekoven en andere collega's vertellen over hun relatie met haar. Cilly Dartell overleed 5 december op 66-jarige leeftijd.

Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder

Zien! <em>Shownieuws</em> herdenkt Cilly Dartells' veelzijdige tv-carrière In Shownieuws herdenkt het panel oud-collega Cilly Dartell met beelden van haar veelzijdige tv-carrière. Zij begon op toneel maar haar doorbraak was in 1996 als een van de eerste nieuwslezeressen in Hart van Nederland. Diagnose longkankerNa haar vertrek maakte Cilly andere programma's bij omroep MAX tot ze in 2019 de diagnose longkanker kreeg. Bart Ettekoven en andere collega's vertellen over hun relatie met haar. Cilly Dartell overleed 5 december op 66-jarige leeftijd. Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder Bekijk ook B&B Vol Liefde-Olof over deelnemen aan De Slimste Mens: "Je moet je meer verdiepen in al die dingen" Bekijk deze video » Zien! Schattige beelden van Bibi's onthulling over zwangerschap aan grote broer en zus (video) Bekijk deze video » Emotionele Bridget Maasland over overlijden Cilly Dartell: 'Stond zo positief in het leven' Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV