B&B Vol Liefde-Olof over deelnemen aan De Slimste Mens: "Je moet je meer verdiepen in al die dingen"

B&B Vol Liefde-Olof over deelnemen aan De Slimste Mens: "Je moet je meer verdiepen in al die dingen"

Woensdag 6 december 2023 om 14:08

In het nieuwe seizoen De Slimste Mens dat maandag 18 december van start gaat, doet oud-B&B Vol Liefde kandidaat Paul mee. Na zijn geluk in de liefde met Debbie, gaat hij zijn geluk in het spel beproeven.

Olof
Wat vindt Olof van deze sprong van Paul naar een ander populair tv-programma? "Hartstikke leuk voor hem" aldus Olof die zelf niet mee zou willen doen. "Je moet je eigenlijk meer verdiepen in al die dingen" en dat heeft hij te weinig gedaan. Olof is inmiddels dolgelukkig met zijn Margje.

Bekijk de twee tortelduifjes in het fragment uit Shownieuws hieronder.

<em>B&amp;B Vol Liefde</em>-Olof over deelnemen aan <em>De Slimste Mens</em>: &quot;Je moet je meer verdiepen in al die dingen&quot; In het nieuwe seizoen De Slimste Mens dat maandag 18 december van start gaat, doet oud-B&B Vol Liefde kandidaat Paul mee. Na zijn geluk in de liefde met Debbie, gaat hij zijn geluk in het spel beproeven. OlofWat vindt Olof van deze sprong van Paul naar een ander populair tv-programma? "Hartstikke leuk voor hem" aldus Olof die zelf niet mee zou willen doen. "Je moet je eigenlijk meer verdiepen in al die dingen" en dat heeft hij te weinig gedaan. Olof is inmiddels dolgelukkig met zijn Margje. Bekijk de twee tortelduifjes in het fragment uit Shownieuws hieronder. Bekijk ook Zien! Foto's nieuwe liefde van Niclas Castello, ex-man Sylvie Meis (Shownieuws) Bekijk deze video » René Mioch: 'Door vriescabine belandde ik in ziekenhuis met geheugenverlies' Bekijk deze video » Gaat Rachel Hazes zelf biertjes tappen in kroeg Torremolinos? (Shownieuws) Bekijk deze video »
Entertainment :

Actuele video's

Meer actuele video's