Lang Leve De Liefde gemist? Alana en Bart worstelen met wijndilemma voor de hottub

Lang Leve De Liefde gemist? Alana en Bart worstelen met wijndilemma voor de hottub

Alana en Bart willen graag een glas wijn voordat ze de hottub ingaan, maar het lijkt erop dat ze wat moeite hebben om de kurk uit de fles te trekken. Zal de rest van de date wat soepeler verlopen?

Bekijk het fragment van Lang Leve De Liefde hieronder:

<em>Lang Leve De Liefde</em> gemist? Alana en Bart worstelen met <em>wijndilemma</em> voor de <em>hottub</em> Alana en Bart willen graag een glas wijn voordat ze de hottub ingaan, maar het lijkt erop dat ze wat moeite hebben om de kurk uit de fles te trekken. Zal de rest van de date wat soepeler verlopen? Bekijk het fragment van Lang Leve De Liefde hieronder: Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Geeft Elia in Lang Leve De Liefde Marijn goedbedoelde adviezen of levert ze veel commentaar? Bekijk deze video » Heeft Willem een 'move gemaakt' op Agneet in Lang Leve De Liefde? Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV