Heeft Willem een 'move gemaakt' op Agneet in Lang Leve De Liefde?

Heeft Willem een 'move gemaakt' op Agneet in Lang Leve De Liefde?

In Lang Leve De Liefde komt tijdens het poolen een verwarrende vraag uit de pot: 'heb je al een move op mij gemaakt'? Willem en Agneet begrijpen de strekking niet direct, waarschijnlijk iets voor jongelui. Gaandeweg denkt Agneet het wel te weten en ze legt het aan Willem uit. Nu de kwestie opgehelderd is, heeft Willem hier een duidelijk antwoord op.

Bekijk het in het fragment uit Lang Leve De Liefde hieronder.

Heeft Willem een 'move gemaakt' op Agneet in <em>Lang Leve De Liefde</em>? In Lang Leve De Liefde komt tijdens het poolen een verwarrende vraag uit de pot: 'heb je al een move op mij gemaakt'? Willem en Agneet begrijpen de strekking niet direct, waarschijnlijk iets voor jongelui. Gaandeweg denkt Agneet het wel te weten en ze legt het aan Willem uit. Nu de kwestie opgehelderd is, heeft Willem hier een duidelijk antwoord op. Bekijk het in het fragment uit Lang Leve De Liefde hieronder. Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Lang Leve de Liefde: een date vol complottheorieën, kan Ylja dit wel aan? Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: Puppy love bloeit op, maar klinkt het ook tussen de baasjes? Bekijk deze video » Geeft Elia in Lang Leve De Liefde Marijn goedbedoelde adviezen of levert ze veel commentaar? Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV