Eva Jinek maakt zich klaar voor terugkeer op tv: dit kunnen we verwachten van haar show (video)

Eva Jinek maakt zich klaar voor terugkeer op tv: dit kunnen we verwachten van haar show (video)

Vanaf september volgend jaar zal Eva Jinek het tijdslot van 19.00 uur overnemen op NPO 1 met haar eigen show, bevestigt een woordvoerder van de AVROTROS na berichtgeving hierover in het AD. Op dit moment wordt op dit tijdstip de talkshow Khalid & Sophie uitgezonden.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Eva Jinek</em> maakt zich klaar voor <em>terugkeer</em> op <em>tv</em>: dit kunnen we verwachten van haar show <em>(video)</em> Vanaf september volgend jaar zal Eva Jinek het tijdslot van 19.00 uur overnemen op NPO 1 met haar eigen show, bevestigt een woordvoerder van de AVROTROS na berichtgeving hierover in het AD. Op dit moment wordt op dit tijdstip de talkshow Khalid & Sophie uitgezonden. Tekst gaat verder onder de video. Eva JinekDe exacte vormgeving en titel van het nieuwe programma van Jinek zijn momenteel onbekend. Het blijft ook onduidelijk wat er op de vrijdagavond in de vooravond zal worden uitgezonden. Jinek bevindt zich momenteel in verlof, ze verwelkomde begin september haar dochter Salo. Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: is er nog een toekomst voor Khalid & Sophie nu Eva Jinek komt? Bekijk deze video » Talkshow Op1 stopt definitief: Khalid & Sophie maken hun entree op de late avond Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Eva Jinek
De exacte vormgeving en titel van het nieuwe programma van Jinek zijn momenteel onbekend. Het blijft ook onduidelijk wat er op de vrijdagavond in de vooravond zal worden uitgezonden. Jinek bevindt zich momenteel in verlof, ze verwelkomde begin september haar dochter Salo.

Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV