Angela de Jong gaat los op Khalid & Sophie, ergert zich kapot aan hun ‘toontje’ (video)

Angela de Jong gaat los op Khalid & Sophie, ergert zich kapot aan hun ‘toontje’ (video)

Thursday 7 December 2023 om 10:48

Talkshow Op1 stopt definitief: Khalid & Sophie maken hun entree op de late avond

Er verandert heel wat in talkshow-land, zo verdwijnt Op1 van de buis en nemen Khalid & Sophie de talkshow op de late avond over. Angela de Jong snapt helemaal niets van deze beslissing, ze heeft zeker geen hoge pet op van de talkshow van Sophie Hilbrand en Khalid Kasem.

‘Stelletje activisten uit Amsterdam’
Bij Radio 538 noemt de columniste Khalid & Sophie een 'stelletje activisten uit Amsterdam'. “De laatste weken heb ik me daar echt heel erg aan geërgerd”, aldus De Jong, die het gevoel heeft dat het programma haar vertelt wat ze moet vinden. Ze trekt het toontje van de talkshow heel slecht en vindt dat ze heel erg drammen…

Bekijk de video van Radio 538 met de ongzouten mening van Angela de Jong hieronder.

Angela de Jong gaat los op <em>Khalid &amp; Sophie</em>, ergert zich kapot aan hun ‘toontje’ (video) Talkshow Op1 stopt definitief: Khalid & Sophie maken hun entree op de late avond Er verandert heel wat in talkshow-land, zo verdwijnt Op1 van de buis en nemen Khalid & Sophie de talkshow op de late avond over. Angela de Jong snapt helemaal niets van deze beslissing, ze heeft zeker geen hoge pet op van de talkshow van Sophie Hilbrand en Khalid Kasem. ‘Stelletje activisten uit Amsterdam’Bij Radio 538 noemt de columniste Khalid & Sophie een 'stelletje activisten uit Amsterdam'. “De laatste weken heb ik me daar echt heel erg aan geërgerd”, aldus De Jong, die het gevoel heeft dat het programma haar vertelt wat ze moet vinden. Ze trekt het toontje van de talkshow heel slecht en vindt dat ze heel erg drammen… Bekijk de video van Radio 538 met de ongzouten mening van Angela de Jong hieronder. Angela de Jong: 'Geert Wilders is gegroeid in zijn rol als mogelijke premier' Bekijk deze video » Angela de Jong: 'Marc Klein Essink moet terug in Medisch Centrum West' Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's