RTL Nieuws gemist? Staatsbosbeheer deelt gratis kerstbomen uit (video)

RTL Nieuws gemist? Staatsbosbeheer deelt gratis kerstbomen uit (video)

<em>RTL Nieuws</em> gemist? Staatsbosbeheer deelt gratis kerstbomen uit (video) Staatsbosbeheer deelt in West-Brabant honderden kerstbomen uit. De organisatie wil van de bomen af, dus worden ze geschonken aan mensen die het financieel moeilijk hebben. Antoinette is maar al te blij met het cadeau, want een boom kost voor haar veel geld. Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv. RTL Nieuws: Oekraïense kinderen krijgen les in metrostations voor veiligheid (video) Bekijk deze video » Heftige beelden: vuurzee verwoest Rotterdamse kerk, gigantische schade (video) Bekijk deze video » Familie doodgeschopte Carlo Heuvelman richt zich emotioneel tot verdachten (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
RTL Nieuws gemist? Staatsbosbeheer deelt gratis kerstbomen uit (video)

Staatsbosbeheer deelt in West-Brabant honderden kerstbomen uit. De organisatie wil van de bomen af, dus worden ze geschonken aan mensen die het financieel moeilijk hebben. Antoinette is maar al te blij met het cadeau, want een boom kost voor haar veel geld.

Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV