Gerard Joling heeft in Gran Canaria iets te veel knoflook gegeten: 'Ik ben zo winderig'

Gerard Joling heeft in Gran Canaria iets te veel knoflook gegeten: 'Ik ben zo winderig'

Gerard Joling heeft even stoom afgeblazen tijdens een 'vriendinnenvakantie' op het Spaanse Gran Canaria. Naast ontspanning in de zon wordt er ook wat af gegierd in de lokale barretjes.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Gerard Joling</em> heeft in <em>Gran Canaria</em> iets te veel <em>knoflook</em> gegeten: 'Ik ben zo winderig' Gerard Joling heeft even stoom afgeblazen tijdens een 'vriendinnenvakantie' op het Spaanse Gran Canaria. Naast ontspanning in de zon wordt er ook wat af gegierd in de lokale barretjes. Tekst gaat verder onder de video. HilariteitGerard en zijn vriendinnen konden door de vele regenval op het Spaanse eiland helaas niet veel van de zon genieten. Gelukkig wist de zanger genoeg andere manieren om lol te trappen. Vooral de beelden in het zwembad zorgen voor de nodige hilariteit. Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Gerard Joling bij BEAU: 'Je hoeft je nooit te schamen voor je tranen' Bekijk deze video » Gerard Joling spreekt duidelijke taal op verkiezingsdag: 'Dan ga ik verhuizen' Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Hilariteit
Gerard en zijn vriendinnen konden door de vele regenval op het Spaanse eiland helaas niet veel van de zon genieten. Gelukkig wist de zanger genoeg andere manieren om lol te trappen. Vooral de beelden in het zwembad zorgen voor de nodige hilariteit.

Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV