Gerard Joling bij BEAU: 'Je hoeft je nooit te schamen voor je tranen'

Gerard Joling bij BEAU: 'Je hoeft je nooit te schamen voor je tranen'

De aanval die hij afgelopen weekend bij Even tot hier voor zijn kiezen kreeg weerhoudt Gerard Joling er gelukkig niet van gewoon door te gaan met zijn verschijningen op tv. Dinsdagavond was de entertainer te gast bij BEAU en daar sprak hij onder andere over het grote gemis van zijn moeder Janny, die begin vorig jaar overleed: 'Je hoeft je nooit te schamen voor je tranen.'

Mooi gezegd. En uiteraard kon Gerard de studio niet verlaten voordat hij ook nog even zijn nieuwe single Altijd Vrijgezel had gezongen. Bekijk het gesprek en het optreden hieronder:

Gerard Joling bij <em>BEAU</em>: 'Je hoeft je nooit te schamen voor je tranen' De aanval die hij afgelopen weekend bij Even tot hier voor zijn kiezen kreeg weerhoudt Gerard Joling er gelukkig niet van gewoon door te gaan met zijn verschijningen op tv. Dinsdagavond was de entertainer te gast bij BEAU en daar sprak hij onder andere over het grote gemis van zijn moeder Janny, die begin vorig jaar overleed: 'Je hoeft je nooit te schamen voor je tranen.' Mooi gezegd. En uiteraard kon Gerard de studio niet verlaten voordat hij ook nog even zijn nieuwe single Altijd Vrijgezel had gezongen. Bekijk het gesprek en het optreden hieronder: Bekijk ook Hilarisch: Samantha Steenwijk en Irene Moors delen ordinaire grappen Gerard Joling Bekijk deze video » Gerard Joling reageert op 'engnek'-uitspraak van Even Tot Hier: "Dat gaat te ver" Bekijk deze video » Vandaag Inside: 'Mensen gaan massaal op Geert Wilders stemmen, om deze reden' Bekijk deze video »
TV :
Gerard Joling bij BEAU: 'Je hoeft je nooit te schamen voor je tranen'

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV