Nicolette van Dam in tranen op de loopband na ski-ongeluk, bekijk de beelden

Nicolette van Dam in tranen op de loopband na ski-ongeluk, bekijk de beelden

<em>Nicolette van Dam</em> in tranen op de loopband na ski-ongeluk, bekijk de beelden Afgelopen zaterdag was een emotioneel moment voor Nicolette van Dam. De presentatrice heeft begin dit jaar tijdens een skivakantie een vervelend ongeluk gehad, en is daar nog steeds herstellende van. Dit weekend liet ze weten dat ze weer voor het eerst kon rennen op de loopband. EmotioneelNicolette raakte op de loopband zichtbaar geëmotioneerd en liet ze haar tranen lopen. Ze geeft degene die haar begeleid in het proces ook een dikke knuffel na afloop. De presentatrice heeft tijdens haar skivakantie in februari van dit jaar haar voorste kruisband en meniscus gescheurd. "Pech toen we de skilift uitgingen en ik bleef hangen in de ski's van mijn kinderen." Bekijk de Shownieuws-video over Nicolette hierboven. Bekijk ook Bas en Nicolette reageren op abrupt Hazes-einde De Amsterdamse Zomer (video) Bekijk deze video » Nicolette van Dam in tranen: oudste dochter gaat op kamp Bekijk deze video »
Show :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Afgelopen zaterdag was een emotioneel moment voor Nicolette van Dam. De presentatrice heeft begin dit jaar tijdens een skivakantie een vervelend ongeluk gehad, en is daar nog steeds herstellende van. Dit weekend liet ze weten dat ze weer voor het eerst kon rennen op de loopband.

Emotioneel
Nicolette raakte op de loopband zichtbaar geëmotioneerd en liet ze haar tranen lopen. Ze geeft degene die haar begeleid in het proces ook een dikke knuffel na afloop. De presentatrice heeft tijdens haar skivakantie in februari van dit jaar haar voorste kruisband en meniscus gescheurd. "Pech toen we de skilift uitgingen en ik bleef hangen in de ski's van mijn kinderen."

Bekijk de Shownieuws-video over Nicolette hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV