Bas en Nicolette reageren op abrupt Hazes-einde De Amsterdamse Zomer (video)

Bas en Nicolette reageren op abrupt Hazes-einde De Amsterdamse Zomer (video)

Bas en Nicolette reageren op abrupt <em>Hazes</em>-einde <em>De Amsterdamse Zomer</em> (video) Bekijk hoe André Hazes De Amsterdamse Zomer knallend afsluit Vrijdag en zaterdag zagen we De Amsterdamse Zomer in het Olympisch Stadion. De bedenkers van dit spektakel, dat elke zomer terugkomt, zijn Nicolette van Dam en Bas Smit. Ze reageren op de ophef rond Hazes' optreden tijdens show 1. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. André de dupeBas en Nicolette waren erg tevreden over hoe de avonden verliepen, alleen het einde van dag 1 liep iets anders dan gedacht: "Alles liep een beetje uit en daar is André de dupe van geworden. Het was superjammer, we hadden het ook liever anders gezien", aldus Bas over het eerder stoppen van Hazes' optreden tijdens show 1. Bekijk het korte interview met Shownieuws hierboven. Bekijk ook De Amsterdamse Zomer is afgetrapt:'Staat garant voor feest' (video) Bekijk deze video » André Hazes sluit De Amsterdamse Zomer spetterend af, bekijk de beelden Bekijk deze video »
TV :
Zondag 9 juli 2023 om 09:34

Bekijk hoe André Hazes De Amsterdamse Zomer knallend afsluit

Vrijdag en zaterdag zagen we De Amsterdamse Zomer in het Olympisch Stadion. De bedenkers van dit spektakel, dat elke zomer terugkomt, zijn Nicolette van Dam en Bas Smit. Ze reageren op de ophef rond Hazes' optreden tijdens show 1. Bekijk de video van Shownieuws hierboven.

André de dupe
Bas en Nicolette waren erg tevreden over hoe de avonden verliepen, alleen het einde van dag 1 liep iets anders dan gedacht: "Alles liep een beetje uit en daar is André de dupe van geworden. Het was superjammer, we hadden het ook liever anders gezien", aldus Bas over het eerder stoppen van Hazes' optreden tijdens show 1. Bekijk het korte interview met Shownieuws hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's