Vanavond in De Top4000 Muziekquiz: Johan Derksen en Hélène Hendriks stelen de show

Vanavond in De Top4000 Muziekquiz: Johan Derksen en Hélène Hendriks stelen de show

Vanavond in <em>De Top4000 Muziekquiz</em>: <em>Johan Derksen</em> en <em>Hélène Hendriks</em> stelen de show Vanavond kun je op SBS6 kijken naar een nieuwe aflevering van De Top 4000 Muziekquiz. Onder leiding van Gerard Ekdom zien we Patty Brard en Tim Klijn in Team Rood. Zij nemen het op tegen Team Blauw, bestaande uit Johan Derksen en Hélène Hendriks. Tekst gaat verder onder de video. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) De Top 4000 MuziekquizDe Top 4000 Muziekquiz is gegoten in de vorm van een gezellig bordspel, dat bestaat uit genummerde vakjes (van vierduizend naar één). De cijfers lopen af in honderdtallen en het doel van het spel is simpel: een deelnemend duo moet met hun pion als eerste de finish bereiken. Dat kan op meerdere manieren: voor stappen op het bord moeten ze dansen, liedjes zingen én goed luisteren. Bekijk de beelden van De Top 4000 Muziekquiz hierboven. De Top 4000 Muziekquiz is iedere zondag rond 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van De Top 4000 Muziekquiz terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Johan Derksen relt Patty Brard in VI: "Littekens van haar facelift sprongen open!" (video) Bekijk deze video » Zondag start De Top 4000 muziekquiz bij SBS6, bekijk de backstage beelden Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Vanavond kun je op SBS6 kijken naar een nieuwe aflevering van De Top 4000 Muziekquiz. Onder leiding van Gerard Ekdom zien we Patty Brard en Tim Klijn in Team Rood. Zij nemen het op tegen Team Blauw, bestaande uit Johan Derksen en Hélène Hendriks.

Tekst gaat verder onder de video.

De Top 4000 Muziekquiz
De Top 4000 Muziekquiz is gegoten in de vorm van een gezellig bordspel, dat bestaat uit genummerde vakjes (van vierduizend naar één). De cijfers lopen af in honderdtallen en het doel van het spel is simpel: een deelnemend duo moet met hun pion als eerste de finish bereiken. Dat kan op meerdere manieren: voor stappen op het bord moeten ze dansen, liedjes zingen én goed luisteren.

Bekijk de beelden van De Top 4000 Muziekquiz hierboven.

De Top 4000 Muziekquiz is iedere zondag rond 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van De Top 4000 Muziekquiz terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV