Johan Derksen relt Patty Brard in VI: "Littekens van haar facelift sprongen open!" (video)

Johan Derksen relt Patty Brard in VI: "Littekens van haar facelift sprongen open!" (video)

Johan Derksen relt <em>Patty Brard</em> in <em>VI</em>: &quot;Littekens van haar facelift sprongen open!&quot; (video) Johan Derksen is 10 december te zien in de Top 4000-Muziekquiz bij SBS6. Hij geeft alvast een tipje van de sluier weg tijdens de uitzending van Vandaag Inside. Ook maakt hij een opmerking over Patty Brard waar de heren aan tafel wel om kunnen lachen: "Patty Brard zat er. En er sprongen van emotie een paar littekens van haar facelift open." Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Johan Derksen: 'Wij zijn de koningen van de satire' (Vandaag Inside) Bekijk deze video » Is de positie van Dilan Yeşilgöz nog wel houdbaar en kan ze de VVD-stemmer negeren? Bekijk deze video »
TV :
Dinsdag 28 november 2023 om 10:30

Johan Derksen is 10 december te zien in de Top 4000-Muziekquiz bij SBS6. Hij geeft alvast een tipje van de sluier weg tijdens de uitzending van Vandaag Inside. Ook maakt hij een opmerking over Patty Brard waar de heren aan tafel wel om kunnen lachen: "Patty Brard zat er. En er sprongen van emotie een paar littekens van haar facelift open."

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's