Halve finale *Expeditie Robinson* gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Halve finale *Expeditie Robinson* gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Halve finale *Expeditie Robinson* gemist? Bekijk hier de hele uitzending Het is dag 33 van de expeditie: dat betekent de halve finale! In drie zinderende proeven worden de vijf overgebleven expeditieleden opnieuw getest op hun kunnen. FinaleplekkenDe kandidaten gaan tot het uiterste om de felbegeerde finaleplek in de wacht te slepen. Twee van hen gaan onherroepelijk naar huis, drie staan in de finale. FlorisWe zagen dat Floris Göbel net voor de halve finale Expeditie Robinson moest verlaten. Mark Baanders wilde zijn munt nog geven aan Floris. Maar Floris nam het risico niet dat hij mocht blijven en Mark dan naar huis zou gaan. Met opgeheven hoofd verliet Floris vorige week het eiland. Alle fragmenten uit deze uitzending De eerste halve finale beelden van Expeditie Robinson: de eetproef is dit jaar weer terug Bekijk deze video » Mark Baanders plaagt Guido Spek tijdens halve finale: "Vandaag ga jij eruit jongen!" Bekijk deze video »
Uitzending :
Halve finale Expeditie Robinson gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Het is dag 33 van de expeditie: dat betekent de halve finale! In drie zinderende proeven worden de vijf overgebleven expeditieleden opnieuw getest op hun kunnen.

Finaleplekken
De kandidaten gaan tot het uiterste om de felbegeerde finaleplek in de wacht te slepen. Twee van hen gaan onherroepelijk naar huis, drie staan in de finale.

Floris
We zagen dat Floris Göbel net voor de halve finale Expeditie Robinson moest verlaten. Mark Baanders wilde zijn munt nog geven aan Floris. Maar Floris nam het risico niet dat hij mocht blijven en Mark dan naar huis zou gaan. Met opgeheven hoofd verliet Floris vorige week het eiland.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Expeditie Robinson

Actuele video's

Meer actuele video's