Sinan Can bezocht graf van verdronken 3-jarig jongetje (De avond van de mensenrechten)

Sinan Can bezocht graf van verdronken 3-jarig jongetje (De avond van de mensenrechten)

<em>Sinan Can</em> bezocht graf van verdronken 3-jarig jongetje (<em>De avond van de mensenrechten</em>) Zondagavond 10 december staat bij NPO 2 in het teken van de mensenrechten. In een special wordt de universele basis voor vrijheid, gerechtigheid en vrede gevierd, onder leiding van Tim Hofman, Amber Kortzorg, Sahil Amar Aïssa en Sinan Can. 3-jarig jongetjeDeze laatste bezocht het graf van het 3-jarig jongetje wiens foto, waarop hij dood aangespoeld lag op het strand, de wereld overging. Gevlucht voor IS, met z'n moeder en broer op zoek naar veiligheid maar allen verdronken door het kapseisen van de boot voor de kust van Turkije. Bekijk het indringende fragment met Sinan Can uit De avond van de mensenrechten hieronder. Je kunt De avond van de mensenrechten terugkijken via Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door ☰ BNNVARA (@bnnvara) Bekijk ook Sterren op het doek: Sinan Can ontsnapte aan de dood bij bomaanslag in Irak Bekijk deze video » Sinan Can in Khalid & Sophie over herkenbare lucht in rampgebied Turkije: "Geur van de dood" Bekijk deze video » Heftige beelden van weer een zware beving aan de Turks, Syrische grens (Op1) Bekijk deze video »

Zondagavond 10 december staat bij NPO 2 in het teken van de mensenrechten. In een special wordt de universele basis voor vrijheid, gerechtigheid en vrede gevierd, onder leiding van Tim Hofman, Amber Kortzorg, Sahil Amar Aïssa en Sinan Can.

3-jarig jongetje
Deze laatste bezocht het graf van het 3-jarig jongetje wiens foto, waarop hij dood aangespoeld lag op het strand, de wereld overging. Gevlucht voor IS, met z'n moeder en broer op zoek naar veiligheid maar allen verdronken door het kapseisen van de boot voor de kust van Turkije.

Bekijk het indringende fragment met Sinan Can uit De avond van de mensenrechten hieronder. Je kunt De avond van de mensenrechten terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV