Gaan we Vandaag Inside ooit nog terugzien in de Ziggo Dome?

Gaan we Vandaag Inside ooit nog terugzien in de Ziggo Dome?

Dinsdag 12 december 2023 om 08:09

De kans dat we de heren van Vandaag Inside nog eens terug gaan zien in de Ziggo Dome lijkt uiterst klein, aangezien Johan Derksen dat eigenlijk gewoon niet meer wil: 'Ik heb het nu twee keer gedaan en twee keer niet naar mijn zin gehad. Ik vind dat ons format niet in zo'n grote zaal past en ik vind het ook op de rand van hoogmoedswaanzin.'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 11 december. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids..tv.

Gaan we <em>Vandaag Inside</em> ooit nog terugzien in de Ziggo Dome? De kans dat we de heren van Vandaag Inside nog eens terug gaan zien in de Ziggo Dome lijkt uiterst klein, aangezien Johan Derksen dat eigenlijk gewoon niet meer wil: 'Ik heb het nu twee keer gedaan en twee keer niet naar mijn zin gehad. Ik vind dat ons format niet in zo'n grote zaal past en ik vind het ook op de rand van hoogmoedswaanzin.' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 11 december. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids..tv.
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's