Dinsdag in Boerderij van Dorst: Douchende Arie Boomsma maakt Raven aan het lachen

Dinsdag in Boerderij van Dorst: Douchende Arie Boomsma maakt Raven aan het lachen

Dinsdag in <em>Boerderij van Dorst</em>: <em>Douchende</em> Arie Boomsma maakt <em>Raven</em> aan het lachen Vanavond zien we in een nieuwe aflevering van Boerderij van Dorst gasten Arie Boomsma en Midas Dekkers. Deze twee gaan flink discussiëren over het onderwerp sport. Maar ook zien we Arie douchen met Raven van Dorst. Bekijk de leuke beelden hieronder. BuitendoucheOndernemer Arie Boomsma is een echte sportfanaat, terwijl bioloog Midas Dekkers al dat overmatig bewegen juist ongezond vindt. De twee hebben een felle mening. Als dat maar goed gaat... Wat wel goed gaat, is het bouwen van een buitendouche. Raven van Dorst en Arie Boomsma douchen graag samen. Bekijk de beelden hieronder. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Arie Boomsma (@arieboomsmainstagram) Bekijk ook 'Meesterinterviewer' Martien Meiland gaat gasten interviewen voor nieuw programma (video) Bekijk deze video » Nieuw seizoen Boerderij van Dorst start met Roxeanne Hazes en Nikkie de Jager (video) Bekijk deze video »

Vanavond zien we in een nieuwe aflevering van Boerderij van Dorst gasten Arie Boomsma en Midas Dekkers. Deze twee gaan flink discussiëren over het onderwerp sport. Maar ook zien we Arie douchen met Raven van Dorst. Bekijk de leuke beelden hieronder.

Buitendouche
Ondernemer Arie Boomsma is een echte sportfanaat, terwijl bioloog Midas Dekkers al dat overmatig bewegen juist ongezond vindt. De twee hebben een felle mening. Als dat maar goed gaat... Wat wel goed gaat, is het bouwen van een buitendouche. Raven van Dorst en Arie Boomsma douchen graag samen. Bekijk de beelden hieronder.

Actuele video's

Meer actuele video's