Netflix zwijmelaars opgelet: Bridgerton seizoen 3 in mei 2024 terug!

Netflix zwijmelaars opgelet: Bridgerton seizoen 3 in mei 2024 terug!

Dinsdag 12 december 2023 om 16:35

Het is opletten geblazen voor de liefhebbers van het goede zwijmelwerk met een abonnement op streamingdienst Netflix: Bridgerton is namelijk zeer binnenkort al terug van weggeweest! Net als The Crown dit jaar komt het derde seizoen van deze serie ook weer in twee delen. Bekijk de 'date announcement' trailer hieronder.

Netflix zwijmelaars opgelet: <em>Bridgerton</em> seizoen 3 in mei 2024 terug! Het is opletten geblazen voor de liefhebbers van het goede zwijmelwerk met een abonnement op streamingdienst Netflix: Bridgerton is namelijk zeer binnenkort al terug van weggeweest! Net als The Crown dit jaar komt het derde seizoen van deze serie ook weer in twee delen. Bekijk de 'date announcement' trailer hieronder. Alter egoMet het derde seizoen is er opnieuw een nieuwe focus gekozen. Ditmaal staan Penelope Featherington en Colin Bridgerton centraal. Nadat Colin zich zeer onaardig had uitgelaten, gaat Penelope op zoek naar een andere liefde. Vriendschap vind ze in onverwachte hoek, maar Lady Whistledown om in de schaduw te blijven staan: haar alter ego lijkt duidelijk te gaan worden... Het eerste deel van Bridgerton seizoen 3 is op donderdag 16 mei te zien. Het tweede deel van het seizoen is vanaf donderdag 13 juni te zien. Lees hier waar je Bridgerton kunt kijken. Bekijk ook Michiel Huisman onthult: 'Deze waarzegster had het bij het rechte eind' (RENZE) Bekijk deze video » Knokke Off krijgt tweede seizoen: 'Tot op de set' Bekijk deze video »
Serie :
Netflix zwijmelaars opgelet: Bridgerton seizoen 3 in mei 2024 terug!

Alter ego
Met het derde seizoen is er opnieuw een nieuwe focus gekozen. Ditmaal staan Penelope Featherington en Colin Bridgerton centraal. Nadat Colin zich zeer onaardig had uitgelaten, gaat Penelope op zoek naar een andere liefde. Vriendschap vind ze in onverwachte hoek, maar Lady Whistledown om in de schaduw te blijven staan: haar alter ego lijkt duidelijk te gaan worden...

Het eerste deel van Bridgerton seizoen 3 is op donderdag 16 mei te zien. Het tweede deel van het seizoen is vanaf donderdag 13 juni te zien. Lees hier waar je Bridgerton kunt kijken.

Actuele video's

Meer actuele video's