Worden Debbie en Paul uit B&B Vol Liefde de nieuwe Meilandjes? (RENZE)

Worden Debbie en Paul uit B&B Vol Liefde de nieuwe Meilandjes? (RENZE)

Wednesday 13 December 2023 om 11:03

Debbie en Paul, die de liefde vonden in B&B Vol Liefde, hebben over media-aandacht nog altijd niet te klagen en worden overspoeld met aanbiedingen. 'Worden jullie een soort nieuwe leuke Meilandjes', vraagt Teun van de Keuken ze bij RENZE.

TV-serie?
Daar is Debbie duidelijk over: 'Absoluut niet.' De twee zijn echter wel benaderd door tv-makers: 'Als er iemand met een ongelofelijk leuk plan komt, wie weet.'

Bekijk het fragment van RENZE hieronder

Worden Debbie en Paul uit <em>B&amp;B Vol Liefde</em> de nieuwe Meilandjes? (RENZE) Debbie en Paul, die de liefde vonden in B&B Vol Liefde, hebben over media-aandacht nog altijd niet te klagen en worden overspoeld met aanbiedingen. 'Worden jullie een soort nieuwe leuke Meilandjes', vraagt Teun van de Keuken ze bij RENZE. TV-serie?Daar is Debbie duidelijk over: 'Absoluut niet.' De twee zijn echter wel benaderd door tv-makers: 'Als er iemand met een ongelofelijk leuk plan komt, wie weet.' Bekijk het fragment van RENZE hieronder Bekijk ook Lukt het 'huisstoker' Wilfred Genee om ruzie tussen Gerard Joling en Özcan Akyol te veroorzaken? Bekijk deze video » Evert Santegoeds: 'Mijn vriendin Yvonne Coldeweijer heeft een kind, mag ik op kraamvisite?' (Shownieuws) Bekijk deze video » Wendy wil Peter Gillis in beweging krijgen: 'Sporten???' Bekijk deze video »
TV :
Worden Debbie en Paul uit B&B Vol Liefde de nieuwe Meilandjes? (RENZE)

Actuele video's

Meer actuele video's