Lukt het 'huisstoker' Wilfred Genee om ruzie tussen Gerard Joling en Özcan Akyol te veroorzaken?

Lukt het 'huisstoker' Wilfred Genee om ruzie tussen Gerard Joling en Özcan Akyol te veroorzaken?

Woensdag 13 december 2023 om 08:14

Özcan Akyol blijkt in het verleden weleens kritisch over Gerard Joling te hebben geschreven in een column, waarin hij de entertainer bijvoorbeeld een 'kritiekloze loopsoldaat van Geert Wilders' noemde. Wilfred Genee vindt het natuurlijk heerlijk om iets uit die betreffende column voor te dragen, op het moment dat beide heren zich in de studio begeven. Johan Derksen: 'Wilfred is onze huisstoker.'__

Weet Genee een ruzie te veroorzaken?

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 12 december. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Lukt het '<em>huisstoker</em>' Wilfred Genee om ruzie tussen Gerard Joling en Özcan Akyol te veroorzaken? Özcan Akyol blijkt in het verleden weleens kritisch over Gerard Joling te hebben geschreven in een column, waarin hij de entertainer bijvoorbeeld een 'kritiekloze loopsoldaat van Geert Wilders' noemde. Wilfred Genee vindt het natuurlijk heerlijk om iets uit die betreffende column voor te dragen, op het moment dat beide heren zich in de studio begeven. Johan Derksen: 'Wilfred is onze huisstoker.'__ Weet Genee een ruzie te veroorzaken? Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 12 december. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's