Live stream Ajax - AEK Athene (groepsfase Europa League)

Live stream Ajax - AEK Athene (groepsfase Europa League)

Kijk op donderdag 14 december om 21.00 uur LIVE naar het Europa League-duel Ajax - AEK Athene via de livestream hieronder.

Live stream <em>Ajax - AEK Athene</em> (groepsfase Europa League) Kijk op donderdag 14 december om 21.00 uur LIVE naar het Europa League-duel Ajax - AEK Athene via de livestream hieronder. Donderdag spelen Ajax en AEK Athene tegen elkaar in de Europa League. De wedstrijd wordt uitgezonden op Veronica en is te zien op de livestream hierboven. Lees hier waar je Ajax - AEK Athene op tv kunt kijken. Samenvatting en hoogtepunten Ajax - AEK Athene De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken. Ajax - AEK Athene is donderdag vanaf 21.00 uur te zien op Veronica en via deze livestream. De samenvatting en hoogtepunten van de wedstrijd komen online bij Gids.tv.
Live :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Donderdag spelen Ajax en AEK Athene tegen elkaar in de Europa League. De wedstrijd wordt uitgezonden op Veronica en is te zien op de livestream hierboven.

Lees hier waar je Ajax - AEK Athene op tv kunt kijken.

Samenvatting en hoogtepunten Ajax - AEK Athene

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Ajax - AEK Athene is donderdag vanaf 21.00 uur te zien op Veronica en via deze livestream. De samenvatting en hoogtepunten van de wedstrijd komen online bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV