Ajax - AEK Athene live op tv en online (groepsfase Europa League)

Ajax - AEK Athene live op tv en online (groepsfase Europa League)
Laatste kans om tussenronde te bereiken

Sport :

Ajax heeft nog een kleine kans om de Europees campagne voort te zetten, maar dan moet deze wedstrijd worden gewonnen. De laatste wedstrijd van de Amsterdammers in de Europa League tegen AEK Athene is donderdag 14 december om 21.00 uur te zien op Veronica, ESPN 2 en online via de livestream bij Gids.tv.

Samenvatting en hoogtepunten Ajax - AEK Athene

De samenvatting hierboven is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Laatste kans
Het is echt de laatste kans voor de Amsterdammers om nog een voortzetting te geven aan het Europese seizoen. Er moet worden gewonnen om de tussenronde van de Conference League te bereiken. Ondanks dat veel 'mensen met verstand van zaken' zeggen dat het wel moet lukken, lukte het in Griekenland niet: het werd daar 1-1.

Blessures en schorsingen
Ajax heeft met veel blessureleed te maken. Bijna de volledige offensie van de Amsterdammers mist: Berghuis is geschorst vanwege de rode kaart in de vorige wedstrijd, Bergwijn is geblesseerd. Gelukkig zal Brian Brobbey wel weer op tijd fit zijn om er bij te zijn in de Johan Cruijff ArenA.

De wedstrijd Ajax - AEK Athene is op donderdag 14 december om 21.00 uur te zien op Veronica, ESPN 2 en via de Gids.tv-livestream. De voorbeschouwing begint om 20.40 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's