Shownieuws: 'Khalid Kasem heeft vastgoedportefeuille van 3 miljoen'

Shownieuws: 'Khalid Kasem heeft vastgoedportefeuille van 3 miljoen'

Makelaar Leslie de Ruiter doet deze week bij Shownieuws een boekje open over de vastgoedportefeuille van Khalid Kasem, het gezicht van de veelbesproken en fel bekritiseerde talkshow Khalid & Sophie: 'Hij is miljonair in vastgoed.'

3 miljoen
Wat bezit de presentator dan zoal? 'Hij heeft nu acht panden, waarvan het gros zich in Amsterdam bevindt, en de waarde daarvan schat ik op drie miljoen', aldus De Ruiter.

Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder

Shownieuws: '<em>Khalid Kasem</em> heeft vastgoedportefeuille van 3 miljoen' Makelaar Leslie de Ruiter doet deze week bij Shownieuws een boekje open over de vastgoedportefeuille van Khalid Kasem, het gezicht van de veelbesproken en fel bekritiseerde talkshow Khalid & Sophie: 'Hij is miljonair in vastgoed.' 3 miljoenWat bezit de presentator dan zoal? 'Hij heeft nu acht panden, waarvan het gros zich in Amsterdam bevindt, en de waarde daarvan schat ik op drie miljoen', aldus De Ruiter. Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder Bekijk ook Gerard Joling: 'Ik vind Sophie Hilbrand geen frisse vrouw' Bekijk deze video » Wilfred Genee: 'Johan, je ziet eruit alsof je een half jaar in het water hebt gelegen' (Vandaag Inside) Bekijk deze video » Mirjam (Zuid-Afrika) in B&B Vol Liefde: 'Ik zoek een flexibele man met humor' Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's