Johan Derksen: 'Tweede Kamer mag blij zijn met Martin Bosma, die creëert een ontspannen sfeer'

Johan Derksen: 'Tweede Kamer mag blij zijn met Martin Bosma, die creëert een ontspannen sfeer'

Vrijdag 15 december 2023 om 09:05

Martin Bosma (PVV) is verkozen tot de nieuwe voorzitter van de Tweede Kamer en dat werd uiteraard uitvoerig besproken bij Vandaag Inside: 'Ik denk dat de Kamer blij met hem moet zijn want hij creëert een hele ontspannen sfeer', aldus Johan Derksen.

'Azijn staan zeiken'
Linkse politici waren echter wat minder blj met de keuze voor Bosma: 'Die hebben alleen maar azijn staan zeiken in de pisbak.'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 14 december. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Johan Derksen: 'Tweede Kamer mag blij zijn met <em>Martin Bosma</em>, die creëert een ontspannen sfeer' Martin Bosma (PVV) is verkozen tot de nieuwe voorzitter van de Tweede Kamer en dat werd uiteraard uitvoerig besproken bij Vandaag Inside: 'Ik denk dat de Kamer blij met hem moet zijn want hij creëert een hele ontspannen sfeer', aldus Johan Derksen. 'Azijn staan zeiken'Linkse politici waren echter wat minder blj met de keuze voor Bosma: 'Die hebben alleen maar azijn staan zeiken in de pisbak.' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 14 december. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Zien: Martin Bosma verkozen tot nieuwe voorzitter Tweede Kamer (video) Bekijk deze video »
TV :


Actuele video's

Meer actuele video's