Martin Bosma (PVV) reageert op verkiezing Kamervoorzitter: 'Ik hou van de Tweede Kamer' (video)

Martin Bosma (PVV) reageert op verkiezing Kamervoorzitter: 'Ik hou van de Tweede Kamer' (video)

Donderdag 14 december 2023 om 21:06

<em>Martin Bosma</em> (PVV) reageert op verkiezing Kamervoorzitter: 'Ik hou van de Tweede Kamer' (video) PVV-Kamerlid Martin Bosma is gekozen tot de nieuwe voorzitter van de Tweede Kamer. Met 75 stemmen voor werd Bosma gekozen. Tegenkandidaat Tom van der Lee (GroenLinks-PvdA) kreeg 66 stemmen in de tweede stemronde. Voor de camera van Hart van Nederland reageerde Bosma: 'Ik hou van de Tweede Kamer. (...) Ik ga gewoon zorgen dat iedereen lekker zijn ding kan doen.' Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Burgemeester Ter Apel in tranen na motie Yesilgöz: 'Maakt mij verdrietig, wanhopig' (video) Bekijk deze video » Dodelijk ongeluk in Ugchelen: 16-jarige fietser overleden na aanrijding met vrachtwagen Bekijk deze video » Hart van Nederland: man overleden bij bedrijfsongeval met heftruck (video) Bekijk deze video »
Politiek :

PVV-Kamerlid Martin Bosma is gekozen tot de nieuwe voorzitter van de Tweede Kamer. Met 75 stemmen voor werd Bosma gekozen. Tegenkandidaat Tom van der Lee (GroenLinks-PvdA) kreeg 66 stemmen in de tweede stemronde. Voor de camera van Hart van Nederland reageerde Bosma: 'Ik hou van de Tweede Kamer. (...) Ik ga gewoon zorgen dat iedereen lekker zijn ding kan doen.'

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's