Lang Leve De Liefde gemist? Menno loopt compleet vast tijdens de vragenronde

Lang Leve De Liefde gemist? Menno loopt compleet vast tijdens de vragenronde

Vrijdag 15 december 2023 om 15:46

Menno en Vivian duiken in de vragenronde, waarbij Vivian enthousiast lijkt om Menno beter te leren kennen en meer over zichzelf te delen. Echter, lijkt Menno geen enkele vraag te kunnen beantwoorden. Zal het Vivian lukken om Menno te laten antwoorden in het vragenvuur?

Bekijk het fragment van Lang Leve De Liefde hieronder:

<em>Lang Leve De Liefde</em> gemist? <em>Menno</em> loopt compleet vast tijdens de <em>vragenronde</em> Menno en Vivian duiken in de vragenronde, waarbij Vivian enthousiast lijkt om Menno beter te leren kennen en meer over zichzelf te delen. Echter, lijkt Menno geen enkele vraag te kunnen beantwoorden. Zal het Vivian lukken om Menno te laten antwoorden in het vragenvuur? Bekijk het fragment van Lang Leve De Liefde hieronder: Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Lang Leve de Liefde: Paul vindt Angelle wel heel aantrekkelijk! Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: kan Yordi het wensenlijstje van Sterre wel aan? Bekijk deze video »
TV :

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's