Lang Leve de Liefde: kan Yordi het wensenlijstje van Sterre wel aan?

Lang Leve de Liefde: kan Yordi het wensenlijstje van Sterre wel aan?

Dinsdag 12 december 2023 om 21:01

Sterre denkt graag na over de toekomst. Sterker nog, ze heeft alles al uitgestippeld. Zou Yordi wel in haar plannen passen? De date begint rustig. Sterre praat veel over hoe ze een volwassen man zoekt en geen moederskindje. Bij Yordi lijkt het zwaar op zijn dak te vallen. Is hij wel klaar voor een leven met Sterre?

Bekijk het fragment van Lang leve de liefde hieronder:

<em>Lang Leve de Liefde</em>: kan Yordi het wensenlijstje van Sterre wel aan? Sterre denkt graag na over de toekomst. Sterker nog, ze heeft alles al uitgestippeld. Zou Yordi wel in haar plannen passen? De date begint rustig. Sterre praat veel over hoe ze een volwassen man zoekt en geen moederskindje. Bij Yordi lijkt het zwaar op zijn dak te vallen. Is hij wel klaar voor een leven met Sterre? Bekijk het fragment van Lang leve de liefde hieronder: Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Samantha in Lang Leve de Liefde: 'Ik heb gevraagd om een echte kerel' Bekijk deze video » Lang Leve De Liefde gemist? Samantha ervaart drie minuten intimiteit als een 'luxe' Bekijk deze video » Bart spreekt heldere taal in Lang Leve De Liefde: 'Ik eet niets waar Amsterdam op staat' Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: is Samantha dominanter dan Martijn? (video) Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: Paul vindt Angelle wel heel aantrekkelijk! Bekijk deze video » Angelle in Lang Leve de Liefde: 'Ik pak gewoon je telefoon om te kijken of je vreemd gaat, ben niet gek' Bekijk deze video »
TV :

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's