Merel Ek not amused door weglopen Dilan Yesilgöz tijdens interview: "Ongelofelijk" (VI)

Merel Ek not amused door weglopen Dilan Yesilgöz tijdens interview: "Ongelofelijk" (VI)

Zaterdag 16 december 2023 om 11:26

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 15 december. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

In Vandaag Inside wordt gelachen om beelden van Merel Ek. Zij was not amused toen Dilan Yesilgöz tijdens een interview besloot weg te lopen. "Dit is echt ongelofelijk", aldus een geïrriteerde Merel.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Merel Ek</em> not amused door weglopen <em>Dilan Yesilgöz</em> tijdens interview: &quot;Ongelofelijk&quot; (VI) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 15 december. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv. In Vandaag Inside wordt gelachen om beelden van Merel Ek. Zij was not amused toen Dilan Yesilgöz tijdens een interview besloot weg te lopen. "Dit is echt ongelofelijk", aldus een geïrriteerde Merel. Tekst gaat verder onder de video. Merel EkMaar Merel zou Merel niet zijn als ze Yesilgöz hiermee weg laat komen en voelt haar stevig aan de tand na het overleg met de ministerraad. Het Vandaag Inside team bekijkt het fragment vol bewondering. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Wilfred Genee: 'Johan, je ziet eruit alsof je een half jaar in het water hebt gelegen' (Vandaag Inside) Bekijk deze video » Mell & Vintage Future opent Vandaag Inside met prachtige versie van 'Perfect Day' Bekijk deze video »
Talkshow :

Merel Ek
Maar Merel zou Merel niet zijn als ze Yesilgöz hiermee weg laat komen en voelt haar stevig aan de tand na het overleg met de ministerraad. Het Vandaag Inside team bekijkt het fragment vol bewondering.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Actuele video's

Meer actuele video's