The Masked Singer: de IJsbeer zet weergaloos optreden neer (video)

The Masked Singer: de IJsbeer zet weergaloos optreden neer (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Masked Singer van vrijdag 15 december. Je kunt The Masked Singer terugkijken op Gids.tv.

<em>The Masked Singer</em>: de IJsbeer zet weergaloos optreden neer (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Masked Singer van vrijdag 15 december. Je kunt The Masked Singer terugkijken op Gids.tv. De IJsbeer zette vrijdag in The Masked Singer een weergaloos optreden neer. Het kan dan ook niet anders dan dat deze show wordt beloond met een staande ovatie. Echter brengt het de identiteit van de IJsbeer niet dichterbij: wie zit er toch in het pak? The Masked Singer is iedere vrijdag te zien bij RTL4. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.
TV :
The Masked Singer: de IJsbeer zet weergaloos optreden neer (video)

De IJsbeer zette vrijdag in The Masked Singer een weergaloos optreden neer. Het kan dan ook niet anders dan dat deze show wordt beloond met een staande ovatie. Echter brengt het de identiteit van de IJsbeer niet dichterbij: wie zit er toch in het pak?

The Masked Singer is iedere vrijdag te zien bij RTL4. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's