The Masked Singer: welke BN'er wordt ontmaskerd? gemist? | Gids.tv

The Masked Singer: welke BN'er wordt ontmaskerd? gemist?
Amusement

RTL 4
2023-12-15 20:03:00
Tip

Uitzending van The Masked Singer: Nederland gemist? Vrijdag staat er bij RTL 4 weer een spetterende nieuwe aflevering klaar van The Masked Singer. Elke week proberen de panelleden te achterhalen welke BN’ers in de hysterische pakken zitten.

Panel
Elke week kunnen de kijkers genieten van optredens van sterren in schitterende kostuums. Zo treden dit seizoen onder anderen een stinkdier, de druiventros, de tuinkabouter en de kogelvis op. Ruben Nicolai presenteert de show met Loretta Schrijver, Carlo Boszhard, Gerard Joling en Buddy Vedder als panelleden. Dit seizoen maakt Monica Geuze het panel compleet, zij moeten op basis van de optredens en hints raden wie in het pak zit.

Wie wordt ontmaskerd?
Deze keer zijn er niet twee teams die tegen elkaar spelen, elk panellid probeert zelf zo veel mogelijk punten te scoren. Dit jaar zijn er maar liefst twintig bekende Nederlanders die gemaskerd een optreden verzorgen. In deze reeks werden tot nu toe onder anderen Anniko van Santen, Bert van Leeuwen en Anky van Grunsven ontmaskerd. Bekijk deze aflevering van The Masked Singer: Nederland hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van The Masked Singer

The Masked Singer: Nederland video's

The Masked Singer: Nederland TV-Nieuws