The Masked Singer: schattige Uil gaat los met ultieme rocksong (video)

The Masked Singer: schattige Uil gaat los met ultieme rocksong (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Masked Singer van vrijdag 15 december. Je kunt The Masked Singer terugkijken op Gids.tv.

<em>The Masked Singer</em>: schattige Uil gaat los met ultieme rocksong (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Masked Singer van vrijdag 15 december. Je kunt The Masked Singer terugkijken op Gids.tv. De schattige Uil liet vrijdag in The Masked Singer een hele andere kant van zichzelf zien met een rocksong. Deze Uil heeft meerdere gezichten en kan veel muziekstromingen aan. Dat maakt het natuurlijk niet gemakkelijker om de identiteit van de Uil te achterhalen. Of toch wel? The Masked Singer is iedere vrijdag te zien bij RTL4. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.
TV :
The Masked Singer: schattige Uil gaat los met ultieme rocksong (video)

De schattige Uil liet vrijdag in The Masked Singer een hele andere kant van zichzelf zien met een rocksong. Deze Uil heeft meerdere gezichten en kan veel muziekstromingen aan. Dat maakt het natuurlijk niet gemakkelijker om de identiteit van de Uil te achterhalen. Of toch wel?

The Masked Singer is iedere vrijdag te zien bij RTL4. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's