Philip Freriks over stoppen met De Slimste Mens: 'Lastig besluit'

Philip Freriks over stoppen met De Slimste Mens: 'Lastig besluit'

Tijdens de aftrap van het nieuwe seizoen van De Slimste Mens gingen Philip Freriks en Maarten van Rossem even in op het feit dat ze na volgend jaar zullen gaan stoppen met de populaire kennisquiz: 'Ik vond het eigenlijk best een lastig besluit', aldus die eerste.

'Ik zit hier maar te zitten'
Van Rossem had op zich nog wel door gewild en door gekund ('Jij moet hard werken maar ik zit hier te zitten') maar stopt ook, uit solidariteit: 'Ik vond dat we met z'n tweeën afscheid moesten nemen.'

Bekijk het fragment van De Slimste Mens hieronder. Daar weer onder hoor je wat Marco Louwerens, die dit seizoen meedoet, van zijn deelname aan het programma vindt.

Philip Freriks over stoppen met <em>De Slimste Mens</em>: 'Lastig besluit' Tijdens de aftrap van het nieuwe seizoen van De Slimste Mens gingen Philip Freriks en Maarten van Rossem even in op het feit dat ze na volgend jaar zullen gaan stoppen met de populaire kennisquiz: 'Ik vond het eigenlijk best een lastig besluit', aldus die eerste. 'Ik zit hier maar te zitten'Van Rossem had op zich nog wel door gewild en door gekund ('Jij moet hard werken maar ik zit hier te zitten') maar stopt ook, uit solidariteit: 'Ik vond dat we met z'n tweeën afscheid moesten nemen.' Bekijk het fragment van De Slimste Mens hieronder. Daar weer onder hoor je wat Marco Louwerens, die dit seizoen meedoet, van zijn deelname aan het programma vindt. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door De slimste mens (KRO-NCRV) (@deslimstemens_nl) Bekijk ook Sander Schimmelpenninck: 'Laat mij Maarten van Rossem opvolgen bij De Slimste Mens' Bekijk deze video » Özcan Akyol: 'Ik vind boa's niet zo'n positief volk' (Vandaag Inside) Bekijk deze video » Rikkie Kollé: 'Ik ben zo geboren, het is nooit een keuze geweest' (Khalid & Sophie) Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's