Sander Schimmelpenninck: 'Laat mij Maarten van Rossem opvolgen bij De Slimste Mens'

Sander Schimmelpenninck: 'Laat mij Maarten van Rossem opvolgen bij De Slimste Mens'

Sander Schimmelpenninck: 'Laat mij Maarten van Rossem opvolgen bij <em>De Slimste Mens</em>' Het is ook Sander Schimmelpenninck ter ore gekomen dat Maarten van Rossem net als Philip Freriks De Slimste Mens gaat verlaten en dat heeft hem blijkbaar aan het denken gezet. Bij een nieuwsbericht daarover schrijft hij namelijk op X: 'Ze kunnen bellen.' Sander won in 2018Op zich is dat niet eens zo'n slecht idee vinden veel van zijn volgers (niet allemaal) en dat de ondernemer over aardig wat kennis beschikt bleek al wel toen hij de populaire kennisquiz in 2018 op zijn naam wist te schrijven. Dus... waarom niet? De tweet van Sander en enkele reacties daarop zie je hieronder. Bovenaan deze pagina zie je hoe Maarten van Rossem bekend maakte te gaan stoppen met De Slimste Mens. Bekijk ook Honoria Roelvink over afkickpoging Dave: 'Zo erg voor hem, het is zo'n lieve jongen' (video) Bekijk deze video » Overlijden Reiky de Valk: 'Wat er gebeurd is, is één groot drama' (Shownieuws) Bekijk deze video » Chateau Meiland: 'Gaan we met zijn allen in deze prachtige villa wonen?' Bekijk deze video »
TV :
Dinsdag 26 september 2023 om 11:35

Het is ook Sander Schimmelpenninck ter ore gekomen dat Maarten van Rossem net als Philip Freriks De Slimste Mens gaat verlaten en dat heeft hem blijkbaar aan het denken gezet. Bij een nieuwsbericht daarover schrijft hij namelijk op X: 'Ze kunnen bellen.'

Sander won in 2018
Op zich is dat niet eens zo'n slecht idee vinden veel van zijn volgers (niet allemaal) en dat de ondernemer over aardig wat kennis beschikt bleek al wel toen hij de populaire kennisquiz in 2018 op zijn naam wist te schrijven. Dus... waarom niet?

De tweet van Sander en enkele reacties daarop zie je hieronder. Bovenaan deze pagina zie je hoe Maarten van Rossem bekend maakte te gaan stoppen met De Slimste Mens.







Actuele video's

Meer actuele video's