Lil' Kleine en Jaimie Vaes weer bij elkaar? "Overweegt naar Nederland te komen"

Lil' Kleine en Jaimie Vaes weer bij elkaar? "Overweegt naar Nederland te komen"

Dinsdag 19 december 2023 om 18:13

Er gaan al langere tijd geruchten over een eventuele verzoening tussen Jorik Scholten alias Lil' Kleine en Jaimie Vaes, zijn ex-vriendin en moeder van zijn zoon. Een aantal dagen geleden bracht Yvonne Coldeweijer het tijdens haar verlof al naar buiten, nu heeft ook RTL Boulevard wat meer informatie.

<em>Lil' Kleine</em> en Jaimie Vaes weer bij elkaar? &quot;Overweegt naar Nederland te komen&quot; Er gaan al langere tijd geruchten over een eventuele verzoening tussen Jorik Scholten alias Lil' Kleine en Jaimie Vaes, zijn ex-vriendin en moeder van zijn zoon. Een aantal dagen geleden bracht Yvonne Coldeweijer het tijdens haar verlof al naar buiten, nu heeft ook RTL Boulevard wat meer informatie. Ibiza naar NederlandNa een gesprek met Vaes is er volgens Luuk Ikink, presentator van het programma, geen sprake van verzoening. Toch is er weldegelijk hernieuwd contact, volgens Boulevard: 'Vaes zou zelfs overwegen om vanuit Ibiza, waar ze nu woont, weer terug te komen naar Nederland'. Volgens Coldeweijer is er op haar beurt weer daadwerkelijk sprake van een samenkomst van de twee, en is 'Boulie' bang om het op die manier te brengen. Bekijk het fragment van RTL Boulevard, die stamt uit de uitzending van maandagavond 18 december, hierboven. Bekijk ook 'Broodroosterzaak' Lil' Kleine en Jaimie Vaes onderling geregeld (Shownieuws) Bekijk deze video » Lil' Kleine besluit grachtenpand te koop te zetten voor 3,25 miljoen (Shownieuws) Bekijk deze video »
Show :
Lil' Kleine en Jaimie Vaes weer bij elkaar? "Overweegt naar Nederland te komen"

Ibiza naar Nederland
Na een gesprek met Vaes is er volgens Luuk Ikink, presentator van het programma, geen sprake van verzoening. Toch is er weldegelijk hernieuwd contact, volgens Boulevard: 'Vaes zou zelfs overwegen om vanuit Ibiza, waar ze nu woont, weer terug te komen naar Nederland'. Volgens Coldeweijer is er op haar beurt weer daadwerkelijk sprake van een samenkomst van de twee, en is 'Boulie' bang om het op die manier te brengen.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard, die stamt uit de uitzending van maandagavond 18 december, hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's