'Broodroosterzaak' Lil' Kleine en Jaimie Vaes onderling geregeld (Shownieuws)

'Broodroosterzaak' Lil' Kleine en Jaimie Vaes onderling geregeld (Shownieuws)

Woensdag 16 augustus 2023 om 13:31

In Shownieuws een update over de 'Broodroosterzaak' tussen Lil' Kleine en Jaimie Vaes. De rechter had in eerste instantie uitspraak gedaan over het geschil met betrekking tot een drietal horloges. Jaimie mocht er twee van houden.

Broodrooster
Over de overige zaken als een waterkoker, blender en broodrooster moest de rechter nog oordelen. Evert Santegoeds heeft contact gehad met Jusititie en de zaak is van de baan. Kennelijk zijn Lil’ Kleine en Jaimie er onderling al uitgekomen.

Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder.

'Broodroosterzaak' <em>Lil' Kleine</em> en <em>Jaimie Vaes</em> onderling geregeld (<em>Shownieuws</em>) In Shownieuws een update over de 'Broodroosterzaak' tussen Lil' Kleine en Jaimie Vaes. De rechter had in eerste instantie uitspraak gedaan over het geschil met betrekking tot een drietal horloges. Jaimie mocht er twee van houden. BroodroosterOver de overige zaken als een waterkoker, blender en broodrooster moest de rechter nog oordelen. Evert Santegoeds heeft contact gehad met Jusititie en de zaak is van de baan. Kennelijk zijn Lil’ Kleine en Jaimie er onderling al uitgekomen. Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder. Bekijk ook Zien: politieagent die aanhouding Lil Kleine lekte krijgt taakstraf en celstraf Bekijk deze video » Jaimie Vaes in Shownieuws over Playboy-shoot: "Ik heb veel getraind, goed op voeding gelet" Bekijk deze video » Expeditie Robinson 2023: bekijk nu de eerste beelden van het nieuwe seizoen Bekijk deze video »
Entertainment :


Actuele video's

Meer actuele video's