Lang Leve de Liefde: pasta met ketchup? Guylian lust bijna niets!

Lang Leve de Liefde: pasta met ketchup? Guylian lust bijna niets!

Dinsdag 19 december 2023 om 21:45

In Lang Leve de Liefde begint de date van Guylian en Eliza sterk. Het cadeau van Guylian wordt namelijk goed ontvangen. Het gesprek over de boodschappen verloopt niet erg soepel. Guylian vertelt namelijk hoe hij pasta maakt en daar komt tomatenketchup in voor. Kan de date zich hiervan nog herstellen?

Bekijk het fragment van Lang Leve De Liefde hieronder:

<em>Lang Leve de Liefde</em>: pasta met ketchup? Guylian lust bijna niets! In Lang Leve de Liefde begint de date van Guylian en Eliza sterk. Het cadeau van Guylian wordt namelijk goed ontvangen. Het gesprek over de boodschappen verloopt niet erg soepel. Guylian vertelt namelijk hoe hij pasta maakt en daar komt tomatenketchup in voor. Kan de date zich hiervan nog herstellen? Bekijk het fragment van Lang Leve De Liefde hieronder: Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Lang leve de liefde: Romy en Jay hebben nog nooit van monogamie gehoord, 'moeilijke woorden' Bekijk deze video » Ongemak in Lang Leve de Liefde: Wendy zou René op niet aanspreken op een feestje (video) Bekijk deze video » Guylian in Lang Leve de Liefde: 'Wat de boer niet kent dat vreet hij niet' Bekijk deze video »
TV :

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's