Nieuwe seizoen Echte Meisjes in de Jungle: Louisa betitelt Famke Louise als 'grootste slang'

Nieuwe seizoen Echte Meisjes in de Jungle: Louisa betitelt Famke Louise als 'grootste slang'

De confrontatie in de jungle tussen Louisa en Esmee staat nog vers in het geheugen, en Michella Kox heeft herhaaldelijk aangegeven nooit meer naar die plek terug te willen keren. Toch zullen alle drie de dames opnieuw te zien zijn in het nieuwe seizoen van Echte Meisjes in de Jungle.

Tekst gaat verder onder de video.

Nieuwe seizoen <em>Echte Meisjes in de Jungle</em>: Louisa betitelt <em>Famke Louise</em> als 'grootste slang' De confrontatie in de jungle tussen Louisa en Esmee staat nog vers in het geheugen, en Michella Kox heeft herhaaldelijk aangegeven nooit meer naar die plek terug te willen keren. Toch zullen alle drie de dames opnieuw te zien zijn in het nieuwe seizoen van Echte Meisjes in de Jungle. Tekst gaat verder onder de video. Louisa versus FamkeVandaag hebben de deelnemers gezamenlijk de eerste aflevering bekeken, en RTL Boulevard was er natuurlijk bij. Tijdens deze gelegenheid deed Louisa een opmerkelijke onthulling voor de camera. Ze deelde mee dat Famke Louise de 'grootste slang' is in het nieuwe seizoen. Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven. Het nieuwe seizoen van Echte Meisjes in de Jungle is vanaf 1 januari te zien op Videoland. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van Echte Meisjes in de Jungle terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Nieuwe seizoen Echte Meisjes in de Jungle: Louisa betitelt Famke Louise als 'grootste slang'

Louisa versus Famke
Vandaag hebben de deelnemers gezamenlijk de eerste aflevering bekeken, en RTL Boulevard was er natuurlijk bij. Tijdens deze gelegenheid deed Louisa een opmerkelijke onthulling voor de camera. Ze deelde mee dat Famke Louise de 'grootste slang' is in het nieuwe seizoen.

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven. Het nieuwe seizoen van Echte Meisjes in de Jungle is vanaf 1 januari te zien op Videoland. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van Echte Meisjes in de Jungle terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's