Drama in aantocht: Esmee Ipema doet tóch mee aan nieuw seizoen Echte Meisjes in de Jungle

Drama in aantocht: Esmee Ipema doet tóch mee aan nieuw seizoen Echte Meisjes in de Jungle

Vrijdag 15 december 2023 om 14:24

De lang circulerende geruchten zijn nu bevestigd: realityster Esmee Ipema keert terug in Echte Meisjes in de Jungle. Ze gaat opnieuw op avontuur met Michella Kox en Louisa Janssen! Als dat maar goed gaat.

Tekst gaat verder onder de video.

Drama in aantocht: <em>Esmee Ipema</em> doet tóch mee aan nieuw seizoen <em>Echte Meisjes in de Jungle</em> De lang circulerende geruchten zijn nu bevestigd: realityster Esmee Ipema keert terug in Echte Meisjes in de Jungle. Ze gaat opnieuw op avontuur met Michella Kox en Louisa Janssen! Als dat maar goed gaat. Tekst gaat verder onder de video. Echte Meisjes in de JungleFamke Louise, Shanta Bakker, Jacomien Zoer, Deveny Sooda, Shirley Cramer, Lesley Versprille, Imen Dirie, Michelle Loots, Kelly van der Veer, Michella Kox, Louisa Janssen, en de verrassing van het seizoen, Esmee Ipema, keren terug naar de jungle. Het nieuwe seizoen van Echte Meisjes in de Jungle is vanaf 1 januari te zien op Videoland. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van Echte Meisjes in de Jungle terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: Famke Louise, Michella en Louisa schitteren in nieuw seizoen Echte Meisjes In De Jungle Bekijk deze video » Bizarre wending: Esmee Ipema doet tóch niet mee aan nieuw seizoen Echte Meisjes in de Jungle Bekijk deze video » Echte Meisjes In De Jungle: Michella Kox boert erop los Bekijk deze video »
TV :
Drama in aantocht: Esmee Ipema doet tóch mee aan nieuw seizoen Echte Meisjes in de Jungle

Echte Meisjes in de Jungle
Famke Louise, Shanta Bakker, Jacomien Zoer, Deveny Sooda, Shirley Cramer, Lesley Versprille, Imen Dirie, Michelle Loots, Kelly van der Veer, Michella Kox, Louisa Janssen, en de verrassing van het seizoen, Esmee Ipema, keren terug naar de jungle.

Het nieuwe seizoen van Echte Meisjes in de Jungle is vanaf 1 januari te zien op Videoland. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van Echte Meisjes in de Jungle terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's