Gerard Joling snapt helemaal niets van puntentelling bij darten: 'Aftrekken, daar ben ik heel goed in'

Gerard Joling snapt helemaal niets van puntentelling bij darten: 'Aftrekken, daar ben ik heel goed in'

Friday 22 December 2023 om 14:20

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 21 december. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Donderdagavond nam Gerard Joling plaats aan de bar bij Vandaag Inside. De zanger verschijnt regelmatig in het programma en staat bekend om zijn uitspraken. Dit was niet anders toen Joling werd gevraagd naar de dartssport, waar momenteel het WK in volle gang is.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Gerard Joling</em> snapt helemaal niets van <em>puntentelling</em> bij <em>darten</em>: 'Aftrekken, daar ben ik heel goed in' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 21 december. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv. Donderdagavond nam Gerard Joling plaats aan de bar bij Vandaag Inside. De zanger verschijnt regelmatig in het programma en staat bekend om zijn uitspraken. Dit was niet anders toen Joling werd gevraagd naar de dartssport, waar momenteel het WK in volle gang is. Tekst gaat verder onder de video. Puntentelling darts"Ik heb het wel eens gedaan, maar ik snap echt helemaal niets van die puntentelling," deelt Joling wanneer hem wordt gevraagd naar darts. "Erin, eruit, achterstevoren en optellen en aftrekken. Dat laatste ben ik natuurlijk altijd wel heel erg goed in," grapt Joling over de puntentelling van het darten. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Puntentelling darts
"Ik heb het wel eens gedaan, maar ik snap echt helemaal niets van die puntentelling," deelt Joling wanneer hem wordt gevraagd naar darts. "Erin, eruit, achterstevoren en optellen en aftrekken. Dat laatste ben ik natuurlijk altijd wel heel erg goed in," grapt Joling over de puntentelling van het darten.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's