Heftige beelden: overstromingen teisteren kustprovincies door storm Pia

Heftige beelden: overstromingen teisteren kustprovincies door storm Pia

In de nacht van donderdag op vrijdag zijn enkele kades in het Waddengebied onder water gelopen als gevolg van extreem hoogwater op de Waddenzee in combinatie met krachtige wind.

Tekst gaat verder onder de video.

Heftige beelden: <em>overstromingen</em> teisteren <em>kustprovincies</em> door <em>storm Pia</em> In de nacht van donderdag op vrijdag zijn enkele kades in het Waddengebied onder water gelopen als gevolg van extreem hoogwater op de Waddenzee in combinatie met krachtige wind. Tekst gaat verder onder de video. KustprovinciesHet hoge water heeft een aanzienlijk deel van de kust getroffen, met name de kades bij Lauwersoog, Eemshaven, Delfzijl in de noordelijke provincies, en Oudeschild op Texel, Den Oever en Scheveningen in de westelijke kustprovincies. Volgens waterschap Noorderzijlvest daalt het waterpeil inmiddels weer. Alle doorgangen in kades en dijken blijven voorlopig nog gesloten. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Sinan Can bezocht graf van verdronken 3-jarig jongetje (De avond van de mensenrechten) Bekijk deze video » Zeer zeldzame zeeschildpad aangespoeld in Zeeland: 'Helemaal uit Mexico' (video) Bekijk deze video » Zien: avonturiers in Castricum trotseren Storm Pia en zwemmen in zee (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Kustprovincies
Het hoge water heeft een aanzienlijk deel van de kust getroffen, met name de kades bij Lauwersoog, Eemshaven, Delfzijl in de noordelijke provincies, en Oudeschild op Texel, Den Oever en Scheveningen in de westelijke kustprovincies. Volgens waterschap Noorderzijlvest daalt het waterpeil inmiddels weer. Alle doorgangen in kades en dijken blijven voorlopig nog gesloten.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's