Exclusieve onthullingen: Deze BN'ers komen langs in Chateau Meiland VIPS

Exclusieve onthullingen: Deze BN'ers komen langs in Chateau Meiland VIPS

Fans van De Meilandjes kunnen zich verheugen, want de familie komt volgend jaar met een VIPS-editie van Chateau Meiland, en de startdatum is nu bekend!

Tekst gaat verder onder de video.

Exclusieve onthullingen: Deze <em>BN'ers</em> komen langs in <em>Chateau Meiland VIPS</em> Fans van De Meilandjes kunnen zich verheugen, want de familie komt volgend jaar met een VIPS-editie van Chateau Meiland, en de startdatum is nu bekend! Tekst gaat verder onder de video. Chateau Meiland VIPSIn Chateau Meiland VIPS zetten de Meilandjes alles op alles om hun gasten heerlijk te verwennen. Maar dat is niet het enige, want de familie stelt ook de bekende gasten allerlei nieuwsgierige vragen, allemaal op de kenmerkende Meilandjes-manier. De primeurgasten voor het programma zijn Wolter Kroes en Patricia Paay. Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Chateau Meiland VIPS is vanaf maandag 26 februari om 20.30 uur wekelijks op SBS6 te zien. Bekijk ook 'Meesterinterviewer' Martien Meiland gaat gasten interviewen voor nieuw programma (video) Bekijk deze video » Caroline van der Plas gevraagd voor Chateau Meiland VIPS maar heeft haar bedenkingen Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Chateau Meiland VIPS
In Chateau Meiland VIPS zetten de Meilandjes alles op alles om hun gasten heerlijk te verwennen. Maar dat is niet het enige, want de familie stelt ook de bekende gasten allerlei nieuwsgierige vragen, allemaal op de kenmerkende Meilandjes-manier. De primeurgasten voor het programma zijn Wolter Kroes en Patricia Paay.

Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Chateau Meiland VIPS is vanaf maandag 26 februari om 20.30 uur wekelijks op SBS6 te zien.

Actuele video's

Meer actuele video's