Caroline van der Plas gevraagd voor Chateau Meiland VIPS maar heeft haar bedenkingen

Caroline van der Plas gevraagd voor Chateau Meiland VIPS maar heeft haar bedenkingen

Maandag 13 november 2023 om 10:17

Caroline van der Plas is gevraagd om deel te nemen aan de nieuwe realityserie Chateau Meiland VIPS, waarbij BN’ers bij het pension van de Meilandjes komen logeren. Maar de BBB-leider heeft haar bedenkingen…

Lees verder onder de video.

Caroline van der Plas gevraagd voor <em>Chateau Meiland VIPS</em> maar heeft haar bedenkingen Caroline van der Plas is gevraagd om deel te nemen aan de nieuwe realityserie Chateau Meiland VIPS, waarbij BN’ers bij het pension van de Meilandjes komen logeren. Maar de BBB-leider heeft haar bedenkingen… Lees verder onder de video. Een uitzondering voor Martien?Op zich zou Caroline het leuk vinden aangezien Martien een goede vriend is van haar. “Maar ik ben wel heel bang dat ik dan iets moet gaan doen in een opdracht of zo, weet ik veel. Muurklimmen of zo”, aldus Van der Plas. “Dat zie ik mezelf niet zo doen. Maar ik vind het wel leuk want je kan weer in gesprek gaan met allerlei mensen die daar dan ook zijn. Dat vind ik wel leuk. Voor Martien maak ik misschien wel een uitzondering voor een showprogramma.” Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Een nieuw programma voor de familie Meiland, Chateau Meiland VIPS! Bekijk deze video » 'Meesterinterviewer' Martien Meiland gaat gasten interviewen voor nieuw programma (video) Bekijk deze video » Schattige beelden: Vivé en Claire op het strand met Maxime Meiland Bekijk deze video »
Entertainment :

Een uitzondering voor Martien?
Op zich zou Caroline het leuk vinden aangezien Martien een goede vriend is van haar. “Maar ik ben wel heel bang dat ik dan iets moet gaan doen in een opdracht of zo, weet ik veel. Muurklimmen of zo”, aldus Van der Plas. “Dat zie ik mezelf niet zo doen. Maar ik vind het wel leuk want je kan weer in gesprek gaan met allerlei mensen die daar dan ook zijn. Dat vind ik wel leuk. Voor Martien maak ik misschien wel een uitzondering voor een showprogramma.”

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's