Wauw! Francis van Broekhuizen, Ed Spanjaard en Dominic Seldis spelen Ave Maria (video)

Wauw! Francis van Broekhuizen, Ed Spanjaard en Dominic Seldis spelen Ave Maria (video)

Maandag 25 december 2023 om 12:33

Hieronder zie je een fragment uit Maestro van zondag 24 december. Je kunt ook de volledige uitzending van Maestro terugkijken via Gids.tv.

Speciaal voor kerst liet de jury van Maestro zich van haar beste kant zien. Francis van Broekhuizen, Ed Spanjaard en Dominic Seldis speelden namelijk Ave Maria, natuurlijk met het Maestro Orchestra.

Lees verder onder de video.

Wauw! Francis van Broekhuizen, Ed Spanjaard en Dominic Seldis spelen <em>Ave Maria</em> (video) Hieronder zie je een fragment uit Maestro van zondag 24 december. Je kunt ook de volledige uitzending van Maestro terugkijken via Gids.tv. Speciaal voor kerst liet de jury van Maestro zich van haar beste kant zien. Francis van Broekhuizen, Ed Spanjaard en Dominic Seldis speelden namelijk Ave Maria, natuurlijk met het Maestro Orchestra. Lees verder onder de video. JuryNormaal gesproken zien we in Maestro natuurlijk hoe onervaren BN'ers de baton hanteren, maar nu steelt juryvoorzitter Ed Spanjaard zelf de show én zijn het Francis van Broekhuizen en Dominic Seldis die schitteren. De kerst kan beginnen! Bekijk het volledige fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de mooiste fragmenten van Maestro terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Wauw! Francis van Broekhuizen, Ed Spanjaard en Dominic Seldis spelen Ave Maria (video)

Jury
Normaal gesproken zien we in Maestro natuurlijk hoe onervaren BN'ers de baton hanteren, maar nu steelt juryvoorzitter Ed Spanjaard zelf de show én zijn het Francis van Broekhuizen en Dominic Seldis die schitteren. De kerst kan beginnen!

Bekijk het volledige fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de mooiste fragmenten van Maestro terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's