Video: Bas Muijs ontvangt steun na aangrijpende GTST-aflevering over zelfdoding

Video: Bas Muijs ontvangt steun na aangrijpende GTST-aflevering over zelfdoding

Niet alleen in zijn privéleven beleeft Bas Muijs turbulente tijden. Zijn personage Stefano Sanders in Goede Tijden Slechte Tijden raakt verlamd en overweegt zelfs zelfdoding.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>Bas Muijs</em> ontvangt steun na aangrijpende <em>GTST-aflevering</em> over <em>zelfdoding</em> Niet alleen in zijn privéleven beleeft Bas Muijs turbulente tijden. Zijn personage Stefano Sanders in Goede Tijden Slechte Tijden raakt verlamd en overweegt zelfs zelfdoding. Tekst gaat verder onder de video. Gevoelige snaarIn de speciale kerstaflevering raakt deze verhaallijn bij veel kijkers een gevoelige snaar. Voor Bas is dit extra aangrijpend, gezien zijn recente verlies van een neef aan zelfdoding, maar hij aarzelt geen moment om deze intens emotionele scène te vertolken. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Video: Bas Muijs ontvangt steun na aangrijpende GTST-aflevering over zelfdoding

Gevoelige snaar
In de speciale kerstaflevering raakt deze verhaallijn bij veel kijkers een gevoelige snaar. Voor Bas is dit extra aangrijpend, gezien zijn recente verlies van een neef aan zelfdoding, maar hij aarzelt geen moment om deze intens emotionele scène te vertolken.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's