Video: GTST-collega's betuigen massaal steun aan Bas Muijs na schokkende mishandeling

Video: GTST-collega's betuigen massaal steun aan Bas Muijs na schokkende mishandeling

Wednesday 27 September 2023 om 17:46

Bas Muijs, bekend van zijn rol in Goede Tijden, Slechte Tijden, zou eerder dit jaar zijn ontvoerd en fysiek mishandeld. De acteur zou naar de woning van de verdachte zijn gelokt, waar hij tegen zijn wil werd vastgehouden en naar verluidt met een spijkerpistool op zijn voeten en/of gezicht werd beschoten.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>GTST-collega's</em> betuigen massaal steun aan <em>Bas Muijs</em> na <em>schokkende mishandeling</em> Bas Muijs, bekend van zijn rol in Goede Tijden, Slechte Tijden, zou eerder dit jaar zijn ontvoerd en fysiek mishandeld. De acteur zou naar de woning van de verdachte zijn gelokt, waar hij tegen zijn wil werd vastgehouden en naar verluidt met een spijkerpistool op zijn voeten en/of gezicht werd beschoten. Tekst gaat verder onder de video. GTST-collega'sDe zaak is inmiddels aanhangig gemaakt bij de rechter, en collega's van GTST zijn op de hoogte van de situatie. Vandaag sprak RTL Boulevard met hen op de paarse loper, waar ze unaniem hun steun uitspraken voor Bas Muijs. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Video: GTST-collega's betuigen massaal steun aan Bas Muijs na schokkende mishandeling

GTST-collega's
De zaak is inmiddels aanhangig gemaakt bij de rechter, en collega's van GTST zijn op de hoogte van de situatie. Vandaag sprak RTL Boulevard met hen op de paarse loper, waar ze unaniem hun steun uitspraken voor Bas Muijs.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's