Philip Freriks laat zangtalent horen in De Slimste Mens: tijd voor samenwerking met Gotu Jim?

Philip Freriks laat zangtalent horen in De Slimste Mens: tijd voor samenwerking met Gotu Jim?

<em>Philip Freriks</em> laat zangtalent horen in <em>De Slimste Mens</em>: tijd voor samenwerking met <em>Gotu Jim</em>? De Slimste Mens gemist? Philip Freriks blijkt een verborgen zangtalent te hebben. Zit er een samenwerking voor hem in met rapartiest Gotu Jim in de toekomst? Oordeel zelf. Bekijk hieronder een fragment uit De Slimste Mens. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door De slimste mens (KRO-NCRV) (@deslimstemens_nl) De Slimste Mens is iedere werkdag rond 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Slimste Mens terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Philip Freriks over stoppen met De Slimste Mens: 'Lastig besluit' Bekijk deze video » Marco Louwerens (Directeurtje) is 'De Slimste van de dag' Bekijk deze video » B&B Vol Liefde's Paul Visser in De Slimste Mens: 'Mensen hadden het me afgeraden' Bekijk deze video »

De Slimste Mens gemist? Philip Freriks blijkt een verborgen zangtalent te hebben. Zit er een samenwerking voor hem in met rapartiest Gotu Jim in de toekomst? Oordeel zelf. Bekijk hieronder een fragment uit De Slimste Mens.

De Slimste Mens is iedere werkdag rond 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Slimste Mens terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's