Patty Brard walgt van kerstfoto's Rob Kemps en Stephanie Klaver: 'Tongend en zoenend'

Patty Brard walgt van kerstfoto's Rob Kemps en Stephanie Klaver: 'Tongend en zoenend'

Patty Brard deelt tijdens de Shownieuws-uitzending stevige kritiek op Rob Kemps en zijn nieuwe vriendin, waarbij ze de kleffe foto's van het stel afkeurt.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Patty Brard</em> walgt van kerstfoto's <em>Rob Kemps en Stephanie Klaver</em>: 'Tongend en zoenend' Patty Brard deelt tijdens de Shownieuws-uitzending stevige kritiek op Rob Kemps en zijn nieuwe vriendin, waarbij ze de kleffe foto's van het stel afkeurt. Tekst gaat verder onder de video. Rob en StephanieRob en Stephanie delen graag foto's, ook tijdens kerst. Patty Brard is kritisch: "Het heeft wel wat imagoschade opgeleverd, maar dan is het nu kerst en dan worden er toch weer foto’s gepost alsof Stephanie Klaver een soort van Sylvie Meis is en tongend en zoenend met haar liefde." Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien! Eerste beelden My Tribute to Elvis met Bouke Scholten en Rob Kemps Bekijk deze video » Zien: Te Mooi Voor Woorden met Rob Kemps over zijn jaren '60 idool Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Rob en Stephanie
Rob en Stephanie delen graag foto's, ook tijdens kerst. Patty Brard is kritisch: "Het heeft wel wat imagoschade opgeleverd, maar dan is het nu kerst en dan worden er toch weer foto’s gepost alsof Stephanie Klaver een soort van Sylvie Meis is en tongend en zoenend met haar liefde."

Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's