Zien! Eerste beelden My Tribute to Elvis met Bouke Scholten en Rob Kemps

Zien! Eerste beelden My Tribute to Elvis met Bouke Scholten en Rob Kemps

Vrijdag 10 november 2023 om 16:15

Begin volgend jaar gaat de driedelige docuserie My Tribute to Elvis van start op SBS6. Rob Kemps en Bouke Scholten reizen samen door Amerika om meer over het leven Elvis te weten te komen.

Lees verder onder de video.

Zien! Eerste beelden <em>My Tribute to Elvis</em> met Bouke Scholten en Rob Kemps Begin volgend jaar gaat de driedelige docuserie My Tribute to Elvis van start op SBS6. Rob Kemps en Bouke Scholten reizen samen door Amerika om meer over het leven Elvis te weten te komen. Lees verder onder de video. Ode aan ElvisIn Chansons was Rob de grote expert, maar in deze serie reist Bouke zijn grote held achterna. Na het winnen van The Tribute – Battle of the Bands wil hij niets liever dan zijn grote held Elvis eren. Ze reizen van Elvis’ geboortehuis tot de kerk waar hij zong, en van de plek waar hij zijn eerste gitaar kocht tot het hotel in Las Vegas waar hij woonde en zijn laatste concerten gaf. Het fundament van deze serie wordt in Nederland gelegd met een concert van Bouke en The ElvisMatters Band die de grootste hits van Elvis ten gehore brengen. De reis door de VS wordt er vervolgens doorheen gevlochten. Bekijk de eerste beelden van My Tribute to Elvis hierboven. My Tribute to Elvis is vanaf 6 januari 2024 elke zaterdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van My Tribute to Elvis terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl. Zien: Bouke Scholten zet festivalgangers Zwarte Cross in vuur en vlam (video) Bekijk deze video » Gerard Ekdom over waanzinnige bands in nieuw seizoen The Tribute - Battle Of The Bands Bekijk deze video » Bouke steunt Rob Kemps in mediahetze: 'Het is een gevoelsmens, staat altijd klaar voor zijn kinderen' Bekijk deze video »
TV :
Zien! Eerste beelden My Tribute to Elvis met Bouke Scholten en Rob Kemps

Ode aan Elvis
In Chansons was Rob de grote expert, maar in deze serie reist Bouke zijn grote held achterna. Na het winnen van The Tribute – Battle of the Bands wil hij niets liever dan zijn grote held Elvis eren. Ze reizen van Elvis’ geboortehuis tot de kerk waar hij zong, en van de plek waar hij zijn eerste gitaar kocht tot het hotel in Las Vegas waar hij woonde en zijn laatste concerten gaf. Het fundament van deze serie wordt in Nederland gelegd met een concert van Bouke en The ElvisMatters Band die de grootste hits van Elvis ten gehore brengen. De reis door de VS wordt er vervolgens doorheen gevlochten.

Bekijk de eerste beelden van My Tribute to Elvis hierboven.

My Tribute to Elvis is vanaf 6 januari 2024 elke zaterdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van My Tribute to Elvis terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's